deconstainless.se

läs mer här

Alla måste vi städa

Att städa är något vi alla måste göra i vår vardag, men inte alltid hittar tid till. Inte nog med att vi måste städa och hålla ordning hemma i våra hem, utan även kontor och arbetsplatser behöver hållas rena. Jobbar man på ett stort företag har man oftast specifik personal som sköter städningen. Många mindre företag litar däremot på att de anställda håller platsen ren och kanske till och med har ett städschema som alla måste följa. Då betyder det att även om du arbetar med marknadsföring får du ändå räkna med att ta en paus och dammsuga lunchrummet en gång i veckan.

 

 

Anlita hjälp till kontoret


Det här arbetssättet kan känns tråkigt och inte särskilt produktivt. Det är därför det är så bra att man kan anställa städfirmor som kan komma och städa på kontoret istället. Då slipper man anställa en extra person som bara är fokuserad på att städa, samt att resten av personalen kan fokusera på sina respektive arbetsuppgifter istället. Den här typen av städning kallas för kontorsstädning och den finns på många olika platser. Det finns såklart kontorsstädning i Stockholm, Göteborg och Malmö men även i mindre städer och orter. 

 

Flera olika typer av städning

 

Företag som till exempel Stockholms Allstäd erbjuder flera olika tjänster utöver just kontorsstäd. Städfirmor går att anställa vid flytt när man inte har tid att flyttstäda och du kan även anställa dem efter den där stora julfesten som blev så stökig. Kanske behöver du hjälp hemma med den årliga storstädningen, ja då är det bara att anställa en städfirma även här. De kan även hjälpa dig med sysslor som fönsterputsning, byggstädning, trappstädning med mera. Man kan göra upp ett schema med städfirman och bestämma specifika dagar i månaden som de kommer och städar. På det sättet kan man vara säker på att det alltid kommer vara skinande rent!