deconstainless.se

läs mer här

Blompapper

Helt brunt, genomskinligt eller med motiv? Hur bör ett blompapper se ut? Allt beror på buketten och tillfället.

Idag är det väldigt populärt att slå in blommor i enfärgat papper eller ett som man skrynklat till lite gran. Det känns mer innovativt och konstnärligt på ett sätt.

Förr i tiden var vanligast att slå in buketten i en genomskinlig plastfolie som inte skrynklade sig, något som lätt kan ses än idag om man köper sig en färdiginslagen bukett från ICA eller Coop.

Vill man dock göra intryck är det bäst att satsa på lite mer kreativa blompapper. Brunt, miljövänligt papper kan passa bra för de flesta buketter. Tänk dig gulvita tulpaner inslagna i ett sådant blompapper? Visst, ser dem snygga ut.

 

 

Med eller utan blompapper

Blompapper i all ära men om sanningen ska fram så finns det tillfällen då blomsterbuketten inte bör ha något papper alls.

Ett sådant är bröllopet. Sällan har vi sett en bröllopsbukett inslagen i blompapper. Det ser mer eller mindre fel ut. När det är bröllop ska det många gånger vara vita eller rosa rosor i ett perfekt arrangemang eller något mer kreativt som inte inkluderar klassiska rosor. Blompapper ska i vilket fall inte med. 

Var hittar du blompapper?

Var hittar du passande blompapper? Första tanken är hos floristen. Blompapper finns där blommorna finns och det är klart i blomsteraffärerna.

Digitaliseringen har förändrat våra liv på många och olika sätt. Idag kan man köpa i princip allt på nätet. Detta gäller givetvis även blompapper. Med andra ord behöver du inte gå till en fysisk butik för pappret utan kan enkelt och lätt genom några klick beställa hem blompapper som du kan behöva. Oftast är det även billigare att köpa på nätet. Tänk bara på att det finns en viss leveranstid. Beställ därför alltid i god tid. Inspiration och tips kan du hitta här- http://novacore.se/sv/hem/