Boka konferens i vackra Värmdö med perfekt balans mellan möten och äventyr

18 juni 2022
Cecilia Olsson

editorial

Att anordna konferens är något som ofta har positiva effekter på arbetsplatsen både gällande stämning och produktivitet. Genom att kombinera föreläsningar och arbete med trevliga aktiviteter och stunder som svetsar samman arbetslaget så kan man på bara ett par dagar åstadkomma riktigt mycket.

Det finns många olika typer av konferenser som man kan välja att ta med de anställda på, där det kan skilja sig mellan allt från omgivning till tema. De gäller bara att ta reda på vad som behövs för att målen med konferensen ska kunna nås.

Boka en konferens som erbjuder det gruppen behöver

Tidigare var det vanligt att en konferens bestod av utbildning/arbete, några teambuilding-övningar samt kvällar med god mat och dryck. Idag kan konferenser se ut på väldigt många olika sätt och man kan nog säga att det finns något för alla. Det läggs konferenser på lyxiga hotell i städer och på mysiga gårdar belägna i fantastisk natur.

konferens

Det finns många aktiviteter som konferensdeltagare kan vara med på som både styrker den enskilda individen men även är positiva för lagkänslan och samarbetet mellan de anställda. De senaste åren har mycket fokus legat på träning och hälsa, vilket det såklart finns konferensanläggningar som erbjuder. 

Lillsved Idrottsfolkhögskola är en anläggning som erbjuder konferens i Värmdö med en perfekt balans mellan möten, träning och äventyr.

Konferens i fin skärgårdsmiljö med närhet till Stockholm

Lillsved erbjuder möjligheten att få ett skräddarsytt innehåll som passar den individuella gruppen eller så kan företaget helt enkelt boka anläggningen med eget program. Lillsveds koncept utgår från Wellness, Outdoor, träning samt kost och de planerar innehåll för grupper anpassat efter de faciliteter som finns samt närområdet.

De har lokaler för både små och stora grupper (maxkapaciteten ligger på cirka 250 personer). Lillsved är en anläggning som kan konsten att skapa attraktiva möten för företag, föreningar och organisationer.

Fler nyheter