deconstainless.se

läs mer här

Brunnsborrning är en konst

Att borra djupt ner i den egna tomten är inget man ger sig på i första taget. Projekt som brunnsborrning i örebro, att borra efter vatten eller installera bergvärme är något för proffs. Man anlitar helt enkelt ett företag som har gjort detta massor av gånger och som har rutin och kunskap.

En certifierad brunnsborrare gör arbetet på ett absolut korrekt sätt. En fackman vet vikten av att brunnen måste hålla tätt så att det inte kommer in ytvatten, mikrober, smuts eller annat skräp i vattnet. Brunnen bör också vara frostfri.

Ja, brunnsborrningen är verkligen en konst. Med hjälp av en adapterlösning kan man göra brunnen frostfri, och då behöver du inte heller bygga något pumphus. Anlita riktiga fackmän för jobbet.

 

Ta reda på kostnaden

När du anlitar ett borrningsföretag, be om en detaljerad, bra offert, så att du vet vad jobbet kommer att kosta. Begär en kostnadsgaranti, så att du inte råkar ut för några ekonomiska bakslag. Att just det pris du accepterar också är det du ska betala är helt enkelt ett sunt ekonomiskt tänkande.

Du får också tänka att brunnsborrningen är en investering i din fastighet, och att det förmodligen innebär ett högre värde om du tänker sälja. Dessutom får du efter hela proceduren ett borrbevis, som du kan visa upp. Du har helt enkelt gjort en förbättring av din fastighet.

 

 

Vattenanalysen ger svar

Först och främst, innan det påbörjas någon borrning över huvud taget, gör man en fysikalisk-kemisk vattenanalys. Detta är en trygghet för dig, för du får klara svar på hur din vattenkvalitet är från början. Sedan kan du enkelt jämföra prover från före borrningen och efter den.

Det man är mest rädd för är att det kommer kemikalier, oönskade gifter eller miljörelaterade ämnen ner i brunnen, och ett professionellt företag kan garantera vattenkvaliteten, för jobbet är korrekt utfört.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *