deconstainless.se

läs mer här

Buda blommor till din mor på Kungsholmen

Det är en helt vanlig dag där du kommer hem efter arbetet och slänger dig i soffan för att titta på en bra film. När filmen är slut tar du dig upp och går för att borsta tänderna. Kudden har aldrig varit så skön som när ditt bakhuvud når sängen, och du börjar direkt glida iväg mot drömmarnas land. Plötsligt sätter du dig rakt upp i sängen och utbrister ett: nej! För du har precis kommit på att din mor fyller år imorgon och du har glömt att fixa något.

Du tar fram telefonen och går snabbt in på sidan för blombud i Kungsholmen, väljer vilka blommor du vill ha, vad du vill skriva på kortet och vilken adress de ska skickas till. Efter en betalning kan du lägga ifrån dig telefonen och lugnt lägga dig ner igen. Nu ännu mer tillfreds över din dag, och med vetskapen om att din mor kommer att bli både glad och paff när blombudet ringer på dörren imorgon.

Enkelt att välja

Inget är enklare än att boka ett blomsterbud. När du har kommit in på blomsterbutikens sida kan du se ett utbud av vilka blommor och priser som du har att välja på. Kanske vill du ha en enkel ros, en lyxig bukett eller en krukväxt. Det finns till och med titlar som kan säga grattis, skicka stöd eller liknande. Men för att ytterligare tala om ditt budskap kan du välja ett kort och vad du vill ska stå på det.

Det som är extra roligt när det gäller blombud är att den som tar emot budet alltid blir lite extra glad. För även om det är roligt att få ta emot blommor ur handen på någon så känns det lite extra när de kommer via ett bud. Du kommer därför få extra poäng från mor.