deconstainless.se

läs mer här

En klädstil att vila i

För många av oss är kläder inte bara något vi har på oss för att skyla och värma kroppen. Kläder är också ett uttryckssätt. Genom våra plagg kan vi sända signaler som säger något om vår attityd, våra intentioner och vårt känsloläge. Man ska givetvis vara försiktig med att tolka en person alltför bestämt i detta avseende. Men helt klart är det så att färger, former och grafiska tryck kommer med konnotationer, det vill säga associationer som många gånger delas av större delen av de vi möter under dagen.Viktigt vara bekväm

Något ännu mer grundläggande när det kommer till kläder är dess komfort. Och nog kan denna fysiska aspekt även påverka den mentala. På hur glatt humör blir man till exempel av kanter som skaver, material som kliar och tröjor som man konstant måste dra ner eftersom de är för korta? Ja, inte så värst. Nog kan man kanske lida pin för att vara fin en kväll, men i stort vill alla bära kläder som sitter bekvämt, och som man glömmer bort att man har på sig, eftersom det inte finns något störningsmoment. 

 

 

Enkelt behöver inte vara tråkigt

Många av oss vill nog ha just bekväma och enkla kläder till vardags. Men enkelt, är inte det lika med tråkigt? Verkligen inte. Det finns massor av kläder som är uttrycksfulla, trots att de kan kategoriseras som vardagskläder. Mjuka material med spännande mönster och tryck, annorlunda passformer och färger som är långt ifrån anonyma. Ja, så kan plaggen se ut. Ett märke som håller hårt på sin femininitet och sensualitet och samtidigt har plagg som lämpar sig ypperligt på kontoret såväl som på after worken är Vila kläder. Det är ju perfekt att slippa tänka på att byta om när det är dags att ta ett glas med kollegorna. Dessutom är de prisvärda!