deconstainless.se

läs mer här

Konsten att testa sina idéer

Många har en idé om något de skulle vilja tillverka. Kanske har de en egen verkstad eller pysslar med smide, och gillar att jobba med metaller. Från idé till verklig produkt är steget långt för de flesta. Risken är att det stannar vid en idé, eftersom det är svårt att veta hur man kommer vidare utan att det kostar för mycket pengar. Men numera behöver man faktiskt inte tillverka en riktig prototyp på sin uppfinning. Var man än bor finns det specialister på både datorer och licenssvetsning som gärna hjälper till. 3D-CADritning i Jönköping kan vara precis det du behöver för din nya produkt. Det är spännande att få se sina uppfinningar ta form på riktigt, och med datorernas hjälp är det möjligt.

 

Ritning som ger förhandsinformation

Att rita upp din idé i datorn, så att du verkligen ser din innovation tredimensionellt, gör att du lättare kan bedöma om du vill gå vidare och satsa på tillverkning. Dessutom har du till din hjälp certifierade licenssvetsare som kan allt om hållfasthetsberäkningar, materialåtgång och mycket mer, så att du kan få praktisk hjälp med allt förberedelsearbete. Du kan lättare göra upp en realistisk budget. Väljer du ett företag som har en bra maskinpark, kan du få hela tillverkningen utförd av proffs. Det kan krävas licenssvetsning, plåtarbeten, fräsning och mycket annat.

 

Från fantasi till färdig produkt

Givetvis kan du själv ta hand om produktionen, när du väl har kommit igång och fått hjälp med att starta projektet. Kunderna har du kanske redan, annars är det bra om du kan frigöra tid för marknadsföring och försäljning. Det kan vara bra att någon annan tar ansvar för materialval, licenssvetsning och de tekniska processerna, och att du koncentrerar dig på kundkretsen. Dina kunder blir nöjda, eftersom du har en stab av experter bakom dig som stöd och garanti för kvalitetskontroll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *