deconstainless.se

läs mer här

Laga mat smart med använd gas

Det är ingen slump att mästerkockar världen över lagar mat på gasspisar. Gasspis innebär snabb upphettning och kokbarhet vid matlagning. Dessutom är det enkelt att reglera temperaturen, vilket gör att matlagningen effektivare. Efterfrågan på gas ökar och det handlar inte bara om att det blir roligare och enklare att laga god mat. Gasspisen fungerar även vid strömavbrott och är driftsäker. Det ger alltid hushållen möjlighet att kunna koka vatten eller laga mat även om det skulle vara störningar i elnäten. Gasspisens effektivitet gör också att den inte drar någon onödig energi.

 

 

Gas är ett givet alternativ i Stockholm

 

Gas används generellt ganska lite i Sverige, medan Stockholm länge har haft en förhållandevis stor användning av gas, både som uppvärmning och till hushållsmaskiner. Gas har använts i Stockholm sedan i början av 1850-talet. Från första början användes gasen till att tända gatlyktor med, vilket innebar upp till 900 lyktor varje kväll. I slutet av seklet började huvudstaden bygga ut vattenledningar och bygga infrastruktur för elektricitet, under samma tid byggdes gasverk och ett ledningssystem för gas. På 1950-talet var exempelvis gas populärt både i spis och som uppvärmning. Idag används gasnätet i Stockholm med en blandning av luft, biogas och naturgas. 

 

Få rätt ledning vid gasinstallation

 

Tillsammans med https://gasservice.nu/ finns det alla möjligheter att installera gas snyggt och säkert i Stockholm med omnejd. Genom återförsäljning av spisar blir det enkelt att få ett helhetserbjudande med både indragning och installation av spis. Gasservice Stockholm har funnits sedan 1988 och har sedan dess hjälpt stockholmare med deras gasspisar och gasledningar. Att dra in rör, installera spis eller hjälpa till med reparation och service är bara en del av de tjänster som erbjuds. Genom att välja en trygg och erfaren leverantör som också känner de olika spistillverknas fördelar och nackdelar borgar för god kvalitet, nöjda kunder och god mat.