deconstainless.se

läs mer här

Ledskyltar i din lysande reklam

Funderar du på att byta skylt på ditt företag? Har du haft en metallskylt utan ljus, eller en neonskylt som du har tröttnat på, kan det vara fräscht med en ny skylt. Ibland vill man ha något nytt som ser ut som det gamla och traditionella men som har ny teknik och prestanda. 

Precis så är det med ledskyltarna. Ledlampor är ju otroligt populära och de har sina fördelar.Men om du vill ha den sirliga stilen på konditoriskylten, hur gör du då? 

Nytillverkade skyltar i gammal stil

Det finns nytillverkade neonskyltar i gammal stil, men det är inget neonljus i dem. Det är faktiskt ledljus i dem också. När du beställer en ledskylt kan du få den utformad som du vill, så bara ta kontakt med en skyltexpert direkt.

Det är frågan om vilken effekt du vill ha på din skylt. Det finns skyltar där ljuset lyser bakåt, mot fasaden, och bokstäverna syns mot en ljus bakgrund. Andra ledskyltar har lysande bokstäver som är monterade med eller utan ram omkring. Ledskyltar kan utformas på en mängd olika sätt, så du kan lätt få en skylt som passar dina önskemål.

 

Det bästa med ledlampor

Ledlampor är billiga i drift, och de blir dessutom inte så varma. Det är en stor fördel om man har ljuset på under lång tid, som man ju har om man tänder en skylt på kvällen. Det alstras inte så mycket värme med en ledskylt, och ändå kan man få den med starkt ljussken.

Välj stil helt efter eget huvud. Du kan få en uppseendeväckande skylt med häftiga, lysande bokstäver i djärvt snitt, eller en lite mer diskret skylt med vita bokstäver i traditionell stil. Man kanske väljer en färgglad och uppseendeväckande skylt på en bar eller restaurang och en lite mer sober och elegant till ett advokatkontor eller mäklarfirma.