deconstainless.se

läs mer här

Måttanpassade Walk-in Closets är lyxgarderober

Alla har sett Walk-in Closets hos Hollywoodfruarna och andra kändisar som visar upp sina hem. Dessa snygga rum som också är garderober är något av det exklusivaste man kan önska sig. Man går in i en välordnad Walk-in Closet, och där kan man ha kristallkrona i taket, om man så vill.

Man behöver dock inte vara miljonär för att ha råd med en Walk-in Closet. Det finns tillverkare som gör dem enligt beställarens önskade mått, och de kan pryda såväl slott som koja. Tänk dig att ha alla dina plagg prydligt inhängda i ett rum som du kan gå in i. 

Du väljer själv inredning och utformning

Måttanpassningen gör att du kan välja hur många hyllor du vill ha, hur högt plaggen ska hänga, vilka skofack du önskar, ja, praktiskt taget vad som helst. Du utformar själv din garderobsyta, och måttanpassade walk-in Closets gör att du utnyttjar platsen maximalt. Det är helt överkomligt för vem som helst att skaffa sig, det är mer känslan som är så otroligt lyxig. 

Gå in på en hemsida som visar hur de olika alternativen kan se ut. Det finns olika sorters modern belysning om man inte vill ha kristallkrona. Man kan ha extra många platser för skor och stövlar, om man har ett extra stort intresse för just detta. 

 

En större renhet och elegans

Det finns de som ställer klädställningar i ett visst rum och stänger med en helt vanlig dörr. Det är en sorts variant på tanken om walk-in closets, men det är inte precis så raffinerat. I måttbeställda Walk-in Closets har man också disponerat utrymmet i fack och hyllor.

Måttbeställda skjutdörrar till din egen privata lyxgarderob gör att allt ser mycket finare ut. Dörrarna kan exempelvis ha dubbelsidigt spegelglas eller vara enfärgade. De är också ändamålsenliga för din möblering i och med att de inte öppnas utåt.