deconstainless.se

läs mer här

Nya möten ny framtid

Hur planerar du när du ska anordna en konferens? Planerar du olika beroende på om det är en intern konferens, om du ska träffa befintliga eller potentiella kunder? Om det är leverantörer eller helt nytt folk? A och O för bra möten är bra lokaler och service. Ska du ha en konferens centralt inne i stan så bör den ligga bra till med enkla kommunikationsmöjligheter. Vill du rå om ditt sällskap hela dagen kan det dock vara fint att tänka på vilken miljö som omger lokalerna. Shopping kan lätt dra till sig folks uppmärksamhet i pauserna.

 

Vem du än bjuder så tänk till

Oavsett vilket sällskap du bjuder in till din konferens, så vill du ha en fin och fräsch konferenslokal med alla de faciliteter ni kan tänkas behöva. Stora, trevliga och ljusa lokaler med bra insläpp av naturligt ljus är viktigt. Men även metoder för att kunna skärma av solljus så det inte stör under konferensens gång. Bra luft i lokalen är viktigare än du tror, bristen på syre är tyvärr ofta ett problem – viktigt att tänka på om ni kör långa pass. Är lokalen stor nog, stolarna bekväma och finns all utrustning på plats?

 

 

Att unna sig att komma bort

När personalen ska på konferens är det en lyx i sig att bara få komma bort från kontoret. Att konferera innebär ofta att personalen får avnjuta en godare lunch och med flera små fikastunder. Man kan se till att beställa både söta och nyttiga godbitar. Eller varför inte uppfriskande smoothies till deltagarna. Tänk på att inte ha ett för späckat schema på en konferens – ge utrymme för njutning och reflektion. Det ger en mer uppskattad upplevelse och garanterat bättre och klokare resultat. Har ni en Konferens i Malmö kan det även vara skoj med någon teambuildingaktivitet, kolla in utbudet här https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/.