deconstainless.se

läs mer här

Övernattning på en liten ort med en stor industri

När det gäller möjligheter till övernattning i Husum finns anpassade möjligheter till såväl rum som lägenheter, villor och även sovsalar som ligger centralt i Husum och har gångavstånd till Husums fabriker. Fokus ligger här på att erbjuda de gästarbetare som arbetar på ortens industrier bekväma övernattningsmöjligheter. Husum som är en liten ort belägen norr om Örnsköldsviks kommun i Ångermanlands län är trots sitt låga invånarantal ett industrisamhälle som har en viktig plats på kartan. Tätorten är belägen vid Husåns- och Gideälvens mynningar i Bottenhavet och ligger cirka 2,5 mil nordost om Örnsköldsvik. Husum som endast har drygt 1600 invånare har ett bra läge för tillresande eftersom orten ligger vid E4 och Botniabanan.

 

Bekväma boenden för gästarbetare

Ortens största industri som även är den största arbetsgivaren har cirka 700 anställda, vilket är en relativt hög siffra för en ort med så få invånare. Industrier i denna storlek får ibland ta emot gästarbetare som även letar efter övernattningsmöjligheter. För den som själv är på väg att åka till Husum i arbete, eller kanske har ansvar för att ordna boende för personal på det egna företaget som ska åka iväg för att arbeta på annan ort, finns goda möjligheter till bekväma boenden i en trivsam miljö. När det gäller övernattning husum är det klokt att lägga ner lite tid på detta för att man ska hitta ett riktigt bra boende för sig själv eller sina arbetare. Alla förtjänar en god natts sömn.

 

 

Övernattning i Husum – Lättillgängligt och centralt

Det är enkelt och smidigt att övernatta i natursköna Husum. Detta eftersom det finns boendealternativ som dessutom har specialiserat sig på just boende för gästarbetare som vill ha närhet till arbetet. Det är därför väl värt att titta på deras alternativ när det gäller denna form av boenden och vilka alternativa boenden de erbjuder sina gäster som söker övernattning i just Husum.