deconstainless.se

läs mer här

Satsa på rejäla MC-kläder

När man kör motorcykel är man utsatt för väder och vind och då är det viktigt att man har rejäla kläder som byxor, jacka och handskar. Även ett par rejäla stövlar och en bra hjälm är  viktigare än någonsin. Som Mc-Tillbehör är en väska och ett rejält lås ett bra komplement till utrustningen.

All utrustning du behöver hittar du på MotoBikers hemsida. De har ett stort utbud produkter att välja bland. Allt från MC-kläder, crosskläder, skoterkläder till tillbehör och reservdelar. Dessutom har de ett enormt utbud av kampanjvaror av olika slag med nedsatta priser. Ett exempel är västen Nadine i nötskinn med fransar och brodyr.

För juniorer som kör kross finns här som jackor, ryggskydd, nackstöd, hörselkåpor och hjälm. Även läckra T-shirt och långärmade tröjor från Fox och AlpineStars hittar du här. Letar du efter mössor eller kepsar då finns det en hel del att välja bland.

Här hittar du förutom läckra T-shirt och Hood-tröjor från AlpineStars även en fin keps. Bland märket Fox finns förutom snygga T-shirt och långärmade tröjor också halsduk, mössor, kepsar, skjortor och skor.

Ett par annorlunda och roliga glasögon är Peltor med Led light som är försedda med två justerbara lysdioder. De är hardium+behandlad, skyddar mot UV-strålar och slag i extrema temperaturer. Dessutom ligger de bra prismässigt.

En annan rolig och bra sak är en hållare för solglasögonen. Den sätter du på jackan och varje gång du gör en paus i åkandet sätter du bara ner solglasögonen i hållaren. Du får därmed inte något problem med att hitta dem när du ska fortsätta färden igen.

Bland väskorna finns det olika varianter som du kan välja bland. Här hittar du sidoväska, kabinväska, olika sadelväskor och vattentäta packsäckor. Väskan Cruiser Bag Oxford är perfekt eftersom den även kan användas som ryggsäck. På den ingår det dessutom ett regnskydd.