deconstainless.se

läs mer här

Sommaren är kort

Ännu en underbart solig och varm sommar har passerat och man har njutit i fulla drag med familj och vänner. Konserter, grillning, stoj, lek, sol och bad har fyllt dagarna, liksom samtal och skratt fyllt de ljumma sommarkvällarna. Ja, sommaren är verkligen underbar, och kanske har du haft så fullt upp att umgås med dina vänner att du för ett tag glömt bort att du är singel. Eller så har sommarromansen redan runnit ut i sanden i takt med den sjunkande badtemperaturen. Längtan efter någon att dela din tid med har kanske så sakta börjat växa igen.

 

Mysigt med höstmys

Med små smygande steg börjar hösten så smått komma till vårt land. Nätterna blir allt svalare. Morgnarna mörkare. Och naturens färger börjar skifta i rött och orange. Man kryper upp i soffan med en kopp the och en filt. Man blir återigen lockad att se vilket utbud av filmer som bjuds. Och det är då som det kan kännas tomt i tv-soffan. Tänk så mycket mysigare att vara två. Någon som du kan pyssla om och ha långa djupa samtal med över ett tänt ljus och något gott att äta. Någon som kan kärleksfullt sno filten tätare om dig när höstförkylningen gör sin ankomst.

 

 

Någon att hålla i handen

Kanske börjar du känna att du vill dela the-kokandet med någon? Någon som kan krama om dig och skydda dig när det blir läskigt på tv-deckaren. Någon du kan skynda hem till på fredagen med ostbrickan och vinet i högsta hugg. Det finns ett flertal möjligheter via internet att hitta den där rätta vännen att mysa in hösten med. Bästa dating på internet är den dating där den rätte finns. Så vänta inte in vintern utan ställ ner the-koppen, rätta till filten, ta fram mobilen och låt den ensamma soffhörnan få fyllas av din nya kärlekspartner. Lycka till!