deconstainless.se

läs mer här

Spa – en lugn och härlig upplevelse i Dalarna

När allting omkring snurrar i ekorrhjulet är det skönt att få komma iväg och bara vara. Landa lite i sig själv och få känna in sitt eget andetag. Likaväl som man kan åka iväg som ett par eller ett kompisgäng, kan man också ta ett par dagar på egen hand. 

Tänk att bara få koppla av och kanske till och med hinna läsa den där boken man längtat efter! På frågan vart man skall åka finns inga självklara svar. En del föredrar storstadspulsen medan andra vill ha en aktiv ledighet. För att få varva ner och hitta lugnet är ett spa ett superbt alternativ.

En njutningsfull upplevelse på många plan

Det finns många olika former och typer av spa som man kan boka in sig på. Vill man hitta ett mysigt spa med vacker naturskön omgivning, då är spa i Dalarna ett underbart alternativ. När man väl är på plats är det full avkoppling som gäller. 

Att boka en behandling eller två bättrar på både upplevelsen och avslappningen. När sedan kvällen kommer kan man avnjuta en härlig måltid som kocken tillagat. Efter maten är det bara att slå sig ner och bara vara. Kanske hamnar man bredvid en sprakande brasa innan man går till sitt rum och kryper ner i en nybäddad och skön säng.

Låt känslan sitta kvar länge

Efter en god natts sömn är det dags att inta frukostbuffén. När frukosten är avklarad kan man koppla av en stund till på spa-avdelningen, eller avnjuta en behandling innan det är dags att checka ut och resa hemåt. 

Förhoppningsvis kommer man hem mer avslappnad i både kropp och knopp, och med en känsla som sitter i länge efteråt. När det gått en tid och man känner att det börjar varva upp igen så är man hjärtligt välkommen att boka en ny vistelse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *