Ta hand om ditt avfall lätt och smidigt

20 april 2020
william eriksson
Ta hand om ditt avfall lätt och smidigt

Ska man flytta eller grovstäda ett hem så blir det lätt så att man åker i skytteltrafik till återvinningscentralen med en massa grejer som ska slängas. Ibland måste man ju åka dit ändå. Då fyller man bilen och åker ett par vändor fram och tillbaka till återvinningen för att bli av med allt skräp. Men man kan lösa det smidigare. Om man hyr en container så kan man lugnt och stilla fylla upp den med allt som ska slängas. Det spelar ingen roll om det handlar om privatpersoner eller företag. Att hyra container är en bra lösning för både villaägaren och bostadsrättsföreningen.

 

En enkel helhetslösning

När man hyr en container ingår oftast det mesta. Containerfirman kör dit sin container, ni kommer överens om hur länge den ska stå där, de hämtar den och kör bort avfallet. Snabbt, bekvämt och enkelt. Det brukar sällan spela någon roll vilken typ av avfall det är som ska slängas i containern. Men om det handlar om någon typ av miljöfarligt avfall kan det vara bra att höra efter där man hyr sin container om det är något speciellt man ska tänka på. Så slipp släpet med att köra fram och tillbaka med bil och kanske en skraltig släpkärra. Hyr en container istället.

 

 

Vad ska man tänka på?

Det spelar ingen roll var man bor. Hyra container i Alvesta eller Örebro går till på samma sätt. Hör av dig till containerfirman och berätta för dem vad du vill slänga och hur mycket det kan tänkas handla om. Glöm inte att tala om för firman om det handlar om någon typ av miljöfarligt avfall, till exempel isolering, kemikalier eller liknande. Då ordnar firman fram en eller flera containrar av passande storlek och material. Sen är det bara för dig att sätta igång och slänga för glatta livet.

Fler nyheter