deconstainless.se

läs mer här

Kraftfulla omrörare i Göteborg

Blandar du smet, glass eller hudkräm i din industri? Vad det än gäller, behöver du säkert en rejäl omrörare. Tänk en typ metallvisp, men mycket större och utan att vispa. En omrörare har man till att röra runt i en vätska eller smet så att blandningen blir enhetlig. Man vill alltså inte ha något mjöl på botten, som det lätt kan bli när man blandar sås eller pannkakssmet.

En omrörare kan man också ha till att förflytta eller sätta fart på en mängd vatten, som till exempel på ett tivoli eller nöjesfält. Både vätskor och blandningar ger ju ett visst motstånd när man ska röra runt i dem. Omrörare måste därför vara kraftfulla och av hög kvalitet.

Rostfritt stål i omrörare och utrustning

Tråg, maskindelar och utrustning brukar oftast vara av rostfritt stål. Köper du pumpar och omrörare från en kvalitetsleverantör får du EU-godkänd utrustning med hög kvalitet. Det är det som krävs för att få en hållbar produktion utan driftstopp.

Om du behöver service, ring till din leverantör och be dem att ställa upp direkt med prisuppgift och reservdelar, eller att de kommer och lagar felet. Det är viktigt att ha en pålitlig servicefirma som kan allt inom branschen, och att du kan få omrörare och pumpar på plats så fort som möjligt.

Olika viskositet och olika omrörare

Vätska som är mycket trögflytande behöver en omrörare som är anpassad efter det. Tunnare vätskor kan ha en annan modell av omrörare. Omrörare i Göteborg säljs alltså i olika utföranden beroende på användningssätt och bransch.

Valet av leverantör påverkas mycket av vilken servicegrad de håller, att de är snabba och pålitliga och att de servar de flesta kvalitetsmärken. Man vill också att de tillhandahåller ett brett sortiment av de förnödenheter man kan behöva, både när det gäller pumpar och omrörare, samt att de har stora tekniska kunskaper.