deconstainless.se

läs mer här

Mer ved till kärlekens eld

Det är lätt att krångla till det ibland. Att tänka att något måste vara storslaget för att det ska kännas som en speciell händelse när man vill bjuda den där speciella personen i sitt liv på något romantiskt.
Oftast räcker det med det lilla extra, så länge man ger sin bättre hälft hela sin uppmärksamhet. Det handlar mer om att bli sedd och hörd än att det ska vara pampigt och storslaget.

Visst är det trevligt att kombinera det hela med någon speciell händelse. Men det räcker som sagt med något relativt tillgänglig, som att ta in på hotell i Ekerö över en natt eller två för att få lite tid borta från vardagen. Ge dig och din partner tillfälle att uppmärksamma varandra utan att det vanliga livet knackar på och pockar på uppmärksamhet.
Till exempel på Mälarö Hotell som ligger just vid vattnet på Ekerö.

Tänk att få njuta av en god natts sömn och kanske till och med hinna med en frisk promenad innan det är dags att avnjuta hotellfrukosten. Okej då, låt oss vara ärliga, chansen är större att det blir en promenad efter frukosten, men ändå.

Sådana små saker räcker för att det ska kännas lite spännande i förhållandet. Det är lite som att man tillför ny ved till den eld som är kärleken. För med tiden är det ju lätt att börja ta den elden för given. Plötsligt upptäcker man en dag att det nästan bara är glöden kvar, och då blir det bråttom.

Så se till att göra små nedslag här och där för att liva upp i vardagen lite. Särskilt om man är en familj med allt vad det innebär att ha barn.

Kom samtidigt ihåg att ta tillvara på dig själv. Varför inte kära en ensamövernattning någon gång per år för att kolla så att ditt förhållande med dig själv också är välmående?