deconstainless.se

läs mer här

Så slipper du odörerna i badrummet

Låt oss inse fakta. Det som kommer ur våra kroppar luktar inte direkt hallon. Det luktar snarare pyton. Vare sig det är luft, gas, vätskor eller annat spännande. Vi rapar och fiser och vi kissar och vi bajsar. Varenda en av odörerna har en speciell doft som man gärna håller för näsan för att slippa.

Samtidigt är de helt naturliga och någonting som vi måste släppa ut. Det går inte att komma runt. Däremot går det att komma runt själva doften. Nämligen genom att investera i en luftfräschare. Med en luftfräschare slipper du vandra i odörer och lida av kroppens naturliga gaser. 

 

Dålig stämning i badrummet 

Den mest självklara platsen för att placera en luftfräschare är antagligen inne på toaletten. Badrummet är ju rummet där vi stänger in oss för att göra det vi ska som orsakar många av de dofterna vi inte tycker om. Men en familj som kanske enbart har en toalett som man delar behöver avlösa varandra i badrummet. Kanske har du bråttom i väg och behöver hoppa in i duschen eller sminka dig.

Precis efter att till exempel pappan ätit för många päron och varit riktigt dålig i magen. Utan en luftfräschare som renar luften i badrummet kan den vistelsen på toaletten bli en närmast traumatisk upplevelse. 

 

 

En enkel konfliktlösare 

Luftfräschare kan på så sätt bli en konflikträddare i din familj. Istället för att bråka om toalettbesöken och anklaga varandra för att orsaka det som egentligen bara är naturliga dofter kan ni ta bort problemet helt. Nuförtiden finns det dessutom många olika varianter på luftfräschare med olika dofter. Njut av ett badrum som doftar trä, lavendel eller citron istället för en toalett som stinker människospillning och annat spännande. Det är en billigare lösning än att skaffa fler badrum och ni kommer garanterat bli en mycket lyckligare familj.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *