deconstainless.se

läs mer här

Vad betyder företagscatering?

Catering och företagscatering är egentligen samma sak. Både två handlar om att en restaurang eller annan cateringfirma lagar till olika maträtter som sedan transporteras till en annan plats, till kundens hem eller till en företagslokal där en konferens hålls. Catering finns med andra ord både för privatpersoner och företag. Privata kunder brukar beställa catering när en större fest eller tillställning planeras. Några ofta förekommande sådana är bröllop, dop eller födelsedagar. Företagscatering behövs vid stora konferenser eller trevliga och efterlängtade personalfester.

 

Cateringalternativ i Stockholm

Det känns mer eller mindre självklart att det är just Stockholm som har flest cateringalternativ. Huvudstaden kryllar av coola krogar och trendiga restauranger som utökar sin verksamhet genom att även erbjuda catering. Det går i princip att beställa vad som helst om man bor i Stockholm. Allt från kryddiga tapas till fräscha italienska bufféer som doftar av basilika och mozzarella. Glöm inte drycken! Cateringfirmorna tar gärna hand även om den biten. Ett välkylt vitt eller mustigt rött vin kanske passar bra till de beställda maträtterna. Eller vad sägs om goda mörka öl? Handlar det om en konferens så bör man tänka efter om alkohol känns lämpligt i sammanhanget. Valen är dina, medans du kan lämna matlagning och leverans åt proffsen.

 

 

Företagscatering med smak av Norrland

Fusion – det är restaurangbranschens nyaste, flashiga motto. Det är kombinationen av andra matkulturer och gamla goda svenska recept. Denna nya och populära trend kan du även uppleva när du beställer catering. I den andan är det inte alls konstigt att det även finns norrländsk catering i Stockholm. För alla er som lämnat Norrland men fortfarande kan känna doften av palt, viltskav med messmör eller tunnbrödsrullar finns det alltså ett alternativ. Stockholms krog-, och restaurangliv har fokuserat på olika svenska matkulturer och som tur är finns det norrländska matställen mitt i huvudstadens pulserande centrum. Att de även erbjuder catering gör saken bara bättre.