deconstainless.se

läs mer här

Återuppliva din passion för läderhantverk och utveckla den med läderfärg

Vår kreativitet finner många vägar här i livet. Det är liksom en del av definitionen av ordet ”kreativitet” att man är påhittig och hittar nya sätt att uttrycka sig själv på.

Det är också en fantastisk känsla när man verkligen finner sin egen ”grej” – att känna att det man gör är meningsfullt och kanske till och med uppskattas av andra.

Vad är det som stoppar dig?

Dock verkar det som att många av oss, kanske de flesta, bara nöjer sig med att ta sig fram i vardagen för att överleva. Schemat är fullspäckat med aktiviteter som håller oss upptagna men känner vi verkligen att vi lever? Som tur är så har de flesta av oss ändå möjligheten att utforska vad som får just oss att ticka. Det gäller dock att ge sig själv utrymme och möjlighet att ta reda på detta.

Hemligheten är att använda ett av livets mest starka ord: ”nej”.

Genom att avstå och tacka nej till saker och ting kan vi också ge oss själva chans att känna efter och känna in vad som händer i våra liv.

Visst kan det vara en jobbig sak att vara med om. Speciellt om vi har hållit ett högt tempo och undvikit att lyssna till varningssignaler längs resans gång. Dock är det i slutändan alltid belönande. Kanske inser du att du vill damma av din passion för läderarbete, som du sysslade med dagligen innan jobb och familj tog mycket av din tid? Idag är det dessutom lättare än någonsin att beställa läderfärg och annat för att få det hemskickat.

Det är många gånger fördelen med att dra igång med en hobby i dag: tack vare internet finns det mesta tillgängligt, såväl kunskap som material.

Det gäller bara att undanröja alla ursäkter som vi har satt upp för att inte följa våra passioner.